Bel vrijblijvend:
0572 - 373 582

8 daagse GPS Wandeltocht Carian Trail Golf van Gokova

8 daagse GPS Wandeltocht Carian Trail Golf van Gokova

Met deze 8 daagse GPS Wandeltocht Carian Trail Golf van Gokova maak je wandelingen door de geschiedenis van de Carian Trail. De nieuwste en de langste (820 km) gemarkeerde wandel route in Turkije. Carian Trail loopt door zeer gevarieerde landschappen met zijn 5 verschillende secties: Schiereiland Bozburun, schiereiland Datça, de Golf van Gokova, het Carische achterland en de omgeving van Mugla. Bekendheid met een minder bekende regio en het ontdekken van oude steden met authentieke dorpen zal de populariteit van dit trail in de loop van de tijd toenemen. Deze 8-daagse gps-wandeltocht van de Carian Trail omvat enkele van de mooiste wandelingen langs de Golf van Gokova. Volg vanaf Akyaka de route met bospaden, oude paden, landelijke dorpen, ongerepte stranden en bereikt Bodrum (Halicarnassus uit de oudheid).

Hulp middelen

Wandelboeken
In de wandelboeken zijn al onze wandelingen van deze trail opgenomen. Onze gidsen zijn complete pakketten met informatie die we voor u hebben samengesteld. Het zal u helpen de wegen van de route te vinden. We hebben van het begin tot het eind van de route er erg veel tijd aan besteed aan de samenstelling van dit boek. Dit boekwerk bevat: inclusief Google Earth Maps, gemarkeerde routes, toeristische informatie, ophaal- en afleverpunten en eenvoudig te volgen aanwijzingen met foto’s en eenvoudig te volgen aanwijzingen met foto’s

GPS
Hoewel de meeste paden langs de routes uitstekend gemarkeerd zijn, hebben we toch besloten om u ook een eenvoudig te gebruiken en makkelijk te lezen GPS-apparaat aan te bieden. De routes en waypoints (met inbegrip van waterbronnen, pickup punten en hotels) beschreven in de wandelboeken zijn voor geladen in de GPS. Het enige wat u hoeft te doen is de route volgen die op het apparaat wordt weergegeven. Voor elke groep is er 1 GPS apparaat voorzien.

Mobiele telefoon
Met de ervaringen die we hebben gehad, dachten we, dat het het beste is om elke groep te voorzien van een mobiele telefoon met een pre-paid Turkse SIM-kaart. Dit helpt veel in het maken van afspraken tijdens de reis. De telefoonnummers van de hotels, noodnummers en de contactgegevens van de organisatie zijn al opgenomen in de mobiele telefoon.

De hoogtepunten:

 • het prachtige uitzicht op de kust
 • de hemelse baai van Akbük
 • de ruïnes van Anastasia Polis (Kisebükü)
 • kleine landelijke dorpen.

Overnachtingen: 

1 Nacht Bungalow, 6 nachten accommodaties in standaard hotels en pensions. De namen van de exacte hotels ontvangt u na de boeking.

Wat mee te nemen:

Wandelen:

 • Wandelen laarzen of hoge sterke schoenen met goede loopvlak
 • Korte broek en T-shirt (warm weer), fleece, waterdicht, wandel broek, lange mouwen
 • Rugzak (ongeveer 35 ltr.)
 • Bescherming tegen de zon; hoed, zonnebril, zonnebrandcrème, insecten spray
 • Aanbevolen wandelstokken, strandlaken, zwemspullen

Bagage

De overige bagage wordt naar de volgende overnachting vervoerd.

Het weer in Turkije:

De maanden van de lente en van de herfst zijn het meest geschikt om dit arrangement te beleven.

 • Lente: Overdag in april de temperaturen bereiken de lage twintig graden (Celsius), meestal zonnig, maar wel kans op regen. In mei stijgt de temperatuur tot achter in de twintig graden en minder kans op regen. ‘S avonds kan nog vrij koel zijn vooral begin april.
 • Herfst: Van half september tot en met oktober, voornamelijk zonnige dagen met temperaturen van midden twintig graden en warme avonden die later in het seizoen afkoelen.

Programma:

Dag 1 – Transfer Dalaman naar Akyaka
Na uw aankomst op de luchthaven Dalaman, wordt u gebracht naar het onderkomen voor de 1e nacht in Akyaka. Deze transfer duurt ongeveer 1 uur. De spullen en met de details die uw nodig heeft voor de wandelingen deze week zullen in uw hotel gereed liggen.

Dag 2 – Wandeling Akyaka-Turnalı 15 km.
Je begint direct vanuit het hotel naar de markt te lopen en neemt de route naar het dennenbos. De route gaat door het bos langs enkele kleine gehuchten gevolgd door de geur van de pijnbomen. De dag eindigt in het kleine dorpje Turnalı. Transfer naar Çardak Restaurant voor diner en een overnachting in een bungalow. Dit is een mooie plek aan zee.

DAG 3 – Wandeling Turnalı-Sarnic-Datcağız 18 km
De wandeling begint met een lange klim omhoog en geeft een belonend uitzicht op de Golf van Gokova en het schiereiland Datça. Op een hoogte van 700 meter loopt het pad door een mystiek dennenbos. Hoog op de vlakte ligt het dorpje Sarnıç met een vruchtbare velden. De route daalt af naar Datcagiz op een karavaanpad. Een korte transfer brengt ons naar de hemelse baai van Akbük. Voor diner en overnachting blijft u in Akbük.

DAG 4 – WANDELING Türkevleri-Bozalan 13 km
Check uit bij het hotel. Met een korte transfer komen we aan bij Türkevleri het begin punt voor de wandeling van vandaag te beginnen. Door de lage begroeiing op de weg omhoog geeft het een mooi uitzicht op de Egeïsche Zee. Via de pijnbomen komen we aan in het dorpje Bozalan. Dit dorp staat bekend om zijn tapijten met natuurlijke kleurstoffen. Het is mogelijk om te zien hoe vrouwen hun lokale patronen knopen. Een korte transfer brengt u naar het dorp Çökertme aan de kust.

Dag 5 – Wandeling Bozalan – Çakıllıyalı 14 km
Check uit bij het hotel. De wandeling begint vanaf Bozalan en loopt langs een aantal oude terrassen en huizen. De oude karavaan trail voert u naar het dorp Gökbel, dat ook bekend staat om zijn tapijten. In het centrum van het dorpje is er gelegenheid om iets te drinken. U kunt de wandeling vervolgen met uitzicht op zee. De dag eindigt als we Çakıllıyalı binnenlopen, waar ook uw kleine pension aan de kust zich bevindt.

DAG 6. WANDELING Çakıllıyalı-Çiftlik 18 km
U begint de dag direct vanuit het pension. Dit oude pad is lang niet gebruikt tot het ontwikkelen van de Carian Trail. De golvende route loopt langs vele ongeschonden stranden en baaien. Door het maquis, pijnbomen, olijfgaarden en aardbeibomen is het pad behoorlijk divers. Het pad brengt ons naar de Byzantijnse nederzetting van Kisebükü en vervolgens naar Çiftlik. Transfer naar pension in Kızılağaç

DAG 7. Wandeling Çiftlik – Bodrum 20 km
Transfer terug naar Çiftlik. De wandeling van vandaag gaat door een aantal afgelegen dorpen en gehuchten. Meestal door de olijfgaarden. Het parcours onthult de verschillende levensstijlen op een half uur afstand tot Bodrum. Fantastisch uitzicht op het kasteel van Bodrum vergezellen ons voordat we naar ons hotel in Bodrum lopen.

DAG 8. Transfers
Transfer naar de luchthaven van Bodrum.

Prijzen:

8 daagse GPS Wandeltocht Carian Trail Golf van Gokova
Gebaseerd op een gedeelde 2-persoonskamer € 590,- per persoon Boeken
Gebaseerd op basis van een 1-persoonskamer € 695,- per persoon Boeken

Bovenstaande prijzen zijn op basis van minimaal 2 deelnemers.
De gewenste periode graag vermelden op het boekingsformulier bij “opmerkingen”.

Inclusief:

 • Alle transport tijdens het wandelprogramma inclusief de luchthaventransfers
 • Overnachtingen: 1x bungalow, 6x accommodatie in standaard hotels of pensions
 • Alle ontbijt, lunch en 6 diners
 • Gebruik van wandelboeken, gps en pre paid mobiele telefoon

Exclusief:

 • Vliegtickets
 • De consumenten bijdragen van het garantiefonds GGTO € 15,- per boekingsformulier.
 • Visum kosten ca € 20,- per persoon, online te boeken.
 • Boekingskosten € 20,-
 • Alle persoonlijke uitgaven en de consumpties onderweg en in de pensions en hotels.
 • Alle overige kosten.

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

De aanbetaling voor deze reis is conform de algemene voorwaarden:
Na tot stand koming van de Overeenkomst dient binnen 14 dagen na ontvangst van de aanbetalingsfactuur 20% van de reissom te zijn voldaan met een minimum van € 50 per reiziger. Indien vliegtickets zijn inbegrepen, dient het volledige bedrag van de vliegtickets plus 20% van de reissom van het overige deel van de reis als aanbetaling te worden voldaan.
Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor de aanvangsdatum van de Reis te zijn voldaan. Bij totstandkoming van de Overeenkomst binnen 6 weken voor de aanvangsdatum van de Reis, dient de volledige reissom per ommegaande en in ieder geval voor aanvang van de Reis te zijn voldaan.

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL67 ABNA 0488944538
Spring naar de toolbar